Vállalati önkéntesség az Együtthatónál

Jelentkezz Te is önkéntesnek egyesületünkhöz, hogy tudásoddal és tapasztalatoddal hozzájárulj a fiatalok felkészüléséhez. Önkéntes munkád során lehetőséged nyílik fiatalokkal találkozni, egy közösség tagjává válni, új élményeket szerezni, valami hasznosat tenni, segíteni és szórakoztató módon tanulni.

Mi a "Surf Safe" program?

2010-ben indítottuk  programunkat, mely a biztonságos internet használati szokások kialakítását célozza a 10-30 éves korosztály között. Az információátadás mellett célunk a résztvevők személyiségének, önismeretének, szociális kompetenciáinak fejlesztése, mert az információ értelmezése, annak felhasználásának módja függ a személy lelki, szellemi érettségétől, az információ befogadására való nyitottságtól. 

Mire számíthatsz, ha a Surf Safe projektben vállalsz önkéntes munkát?

Egész napos felkészítő tréningen vehetsz részt, ahol megismerheted a programban alkalmazott, tapasztalati tanuláson és interaktív elemeken alapuló módszerünket, és hozzájárulhatsz a fiataloknak szervezett foglalkozás tematikájához. A kis létszámú tréninget az Egyesület ifjúsági irodájában (1047 Budapest, Klauzál u 4) szervezzük, a tervezett létszám 10 fő/alkalom. Időpontja a jelentkezésektől függően október első és második hete.

A felkészülést követőn október harmadik hetétől kezdődően minden szombaton, választástól függően délelőtt vagy délután bekapcsolódhatsz a fiataloknak szervezett foglalkozásokba, segítve az Egyesület trénereinek munkáját. A csoportok időtartama négy óra. A foglalkozások során közvetlenül dolgozhatsz a programban részt vevő fiatalokkal.A csoportfoglalkozásokat 2014 december első hetén fejezzük be, alkalmanként 2 önkéntest tudunk fogadni.

A hétvégi csoportfoglalkozások mellett lehetőséged van bekapcsolódni partneriskoláinkál a témában szervezett Surf Safe órákba is, melynek időpontjait az iskolák határozzák meg, azonban minden esetben hétköznap, 14 óra előtt vannak. Az iskolai órák során rövid prezentációt vagy interaktív foglalkozást tarthatsz biztonságos internet, adatbiztonság vagy médiatudatosság témakörében.

Ha további információra van szükséged Surf Safe programunkkal kapcsolatban, keress minket bátran, vagy böngészhetsz a Surf Safe projektoldalán.

Hogyan jelentkezhetek, vagy segíthetem az Együttható Egyesület munkáját?

Jelentkezni az Erste Bank által indított belső intranetes rendszeren keresztül tudsz. Ha a Surf Safe programban nem tudod hasznosítani tudásod, azonban célkitűzéseink szimpatikusak számodra és szeretnél önkéntesként vagy pénzadománnyal segíteni sezervezetünket, ezt szintén megteheted az intranet oldalon. Szakterületednek megfelelően számos ponton tudod segíteni munkánkat, szavazatoddal pedig forráshoz segítheted közhasznú egyesületünket; ezekről a lehetőségekről bővebben az intranetes oldalon olvashatsz.

Több információt szeretnék!

Az egyesület munkájával kapcsolatban böngészhetsz a felső menüsorban, de személyesen is állunk rendelkezésedre a kapcsolat fülön megadott elérhetőségek bármelykén.

 

 

 

biztonságos internet surf safe +1 erste