Time to Move Kampány

Ahogy minden évben, idén is megrendezésre kerül az Eurodesk hálózat októberi kampánya, a Time To Move.

HOGY MI IS EZ? 

A Time to Move egy fiataloknak szóló eseménysorozat, amely sok különféle programmal valósul meg októberben. Ezek az aktivitások több száz lehetőséget ismertetnek meg veled, megtudhatod, hogyan mehetsz külföldre, hogyan lehetsz részese egy nemzetközi projektnek, fedezheted fel Európát, és szerezhetsz a jövőben hasznos tapasztalatokat. 

Tovább a kampány honlapjára -> 

 

HOL TALÁLKOZHATSZ VELÜNK IDÉN OKTÓBERBEN?

Start! - Karrierkezdés itthon és külföldön

Október 16., hétfő, 16.00 - 18.00 Antall József Tudásközpont

A Start! műhely 3. alkalmán meghívott szakértőkkel beszélgethettek majd önkéntességről és gyakornokságról kötetlen, felszabadult légkörben. Az alkalom nyitott minden érdeklődő felé.

FB esemény 

 

EU Party

Október 28., szombat, 10.30 -22.00, Veresegyház, Köz-Pont Ifjúsági Ház / Támaszpont MOPKA

Ez egy fantaszikus lehetőség azoknak akik az idei évben valamilyen külföldi projekben vettek részt, és azoknak is, akik terveznek ilyesmit, vagy akár csak eljátszottak a külföldi tapasztalat szerzés gondoltával.

Gyertek el, és osszátok meg velünk tapasztalataitokat, tegyétek fel kérdéseiteket! Lesz közös főzés is, így több ország finomságaival ismerkedhettek meg!

FB esemény 

 

HatásPont Tanoda Nyílt Nap

Október 7., 11.00 – 16.00

***ZÁRTKÖRŰ***

A Time to move kampány keretében (ERASMUS+) bemutatjuk nektek, hogy 13 - 30 éves korotokig mennyi helyre juthattok el ingyen egy-egy hétre Európában. Egyik tanulónk – Lakatos Dia - beszámol a frissen szerzett nyári utazási élményeiről. Emellett elsajátíthattok néhány zsonglőrfogást tőle, és Lillától (az Együttható Egyesület munkatársa), amelyeket Lengyelországban, egy ifjúsági programon tanultak meg. Emellett lesz még Pinata (mexikói papírmasé bábú)  és zsonglőr eszközök készítése is!

 

ÉS MI IS AZ AZ EURODESK HÁLÓZAT?

Az Eurodesk egy olyan, az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat és együttműködési keret, melynek az Európai Unió tagállamaiban, valamint Norvégiában, Izlandon, Liechtensteinben és Törökországban több mint 1200 regionális és helyi partnere van. Az ezekben az irodákban dolgozó szakemberek fiataloknak és a velük foglalkozóknak nyújtanak telefonos, e-mailes és személyes információ-szolgáltatást az európai oktatási, képzési és kulturális kérdésekről.

Tovább az Eurodesk honlapjára -> 

 

Time to Move kampányvideó