Let it be | Programismertető

A 2017. májusában megvalósuló tréningünk célja a szakemberek figyelmének felhívása arra, hogy a szakmai tevékenységet szükséges folyamatosan vagy legalább időről-időre megtámogatni önismereti munkával, amely segítséget nyújt az ifjúsági munka során szerzett tapasztalatok megfelelő feldolgozásában.

Célunk a szakmai kompetencia növelése, a kooperáció és a hatékonyság fejlesztése, és burn-out prevenció.  A projekt során szeretnénk elérni az intervenciós lehetőségek tudatosítását. A tréning módszertani eszköztára sokszínű, nem formális pedagógiai eszközök, pszichológiai és pszichoterápiai, szocioterápiai módszerek közül integrálódik, tiszteletben tartva a résztvevők kompetenciahatárait. A projekttel célunk az ifjúsági munka minőségének javítása a képzők képességeinek fejlesztésén keresztül.

A humán tőke ilyen típusú fejlesztése lehetővé teszi, hogy a résztvevők más ifjúsági projektekben színvonalabb munkát végezzenek, amivel elősegítik a adott projekt célkitűzéseinek sikeres megvalósulását, és résztvevő fiatalok, szakemberek képességeinek fejlődését, az ERASMUS+ program népszerűségét.

Az angol nyelvű Infopack ITT található