Önkéntes lehetőség máj. 9-12 között

Önkénteseket keresünk nemzetközi eseményre!

Ha érdekelnek az EU integrációs, közösségi részvételt és döntéshozást támogató programjai és szívesen mozogsz nemzetközi közegben, jelentkezz!

A „Közösségi helyi fejlesztéssel és kultúrával a roma inklúzióért!” című, négy ország (Románia, Olaszország, Bulgária, Magyarország) együttműködésében megvalósuló program keretén belül megrendezett három napos nemzetközi, szakmai és kulturális eseményre keresünk csoportkísérő önkénteseket külföldi csoportok mellé. Az esemény május 9 és 12 között kerül megrendezésre.

A program alapját az Európai Unió két programjának, a Közösség Által Irányított Helyi Fejlesztés (Community-Led Local Decelopement) és a ROMACT alkalmazásának tapasztalati adják. Az esemény programjában helyet kap szakmai konferencia, különböző jó gyakorlatok bemutatása és kulturális fesztivál is.

Az önkéntesek feladata a külföldi csoportok kísérése és segítése lenne reggel és este a szálláshelyeken, illetve a rendezvény helyszínére való eljutásban. Feltétel az angol nyelvtudás és az esemény teljes időtartamán való jelenlét.

Az önkénteseknek az eseményen való részvétel lehetősége mellett teljes ellátást és szállást biztosítunk.

Jelentkezni a következő linken lehet: https://docs.google.com/forms/d/15uTE5XVtHWoizyxgX6MdQCN9uvzoW6d7wqQAqq5EWPQ

Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk az info@egyutthato.eu email címen!

A felhívást ITT tekintheted meg és töltheted le PDF-ben