Last Minute Offers

A Last Minute Offers (LMO) weboldal egy ingyenes, többnyelvű európai adatbázis, melyet fiataloknak, saját anyanyelvük használatának biztosításával, nemzetközi mobilitási projektek népszerűsítésére hoztak létre. Az LMO a küldő-fogadó szervezetek rendszerén nyugszik, így biztosítva a fiataloknak biztonságos környezetet a nemzetközi programokban való részvételhez. Az Eurodesk hálózat országos koordinátorai minden benyújtott ajánlatot ellenőriznek és jóváhagynak, mielőttazokat a honlapon közzétennék. Az LMO-n szereplő projektek (társ)finanszírozott, nem formális tanulási mobilitást biztosító ajánlatok.

Az LMO honlapja 

 

Az Eurodesk

Az Erasmus+ támogató szervezeteként az Eurodesk érthetővé és hozzáférhetővé teszi az ifjúság és a velük dolgozó szakemberek számára a fiatalok nemzetközi mobilitásával kapcsolatos információkat. Erről bővebb információ a http://www.eurodesk.eu oldalon található.

Az Eurodesk szerkeszti továbbá az Európai Bizottság által létrehozott Európai Ifjúsági Portált, mely közvetlenül tájékoztatja a fiatalokat az európai lehetőségekről, őket érintő hírekről és témákról tudósít. Az Európai Ifjúsági Portál itt érhető el:https://europa.eu/youth/