Mondd el a történeted! – Történelmi témájú csereprogram Lengyelországban

Sokféle forrásból ismerhetjük meg a történelmet, évekig tanuljuk az iskolában, könyvekben olvasunk róla, utazásaink során találkozunk emlékeivel. A történelem felfedezésének egy másik, különleges módja, ha a történelem tanúival beszélgethetünk – erre nyílik lehetőség a lengyelországi Zamość-ban, ahol a program résztvevői interjúkat készíthetnek olyan idősekkel, akik átélték a 20. század legjelentősebb történelmi pillanatait. Az interjúk alapján kiadvány is készül, mely elektronikus formában és papíron is megjelenik majd. A program témájára való tekintettel olyan, 18 és 25 éves kor közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a történelem, és elég felkészültek ahhoz, hogy egy kimondottan komoly témát dolgozzanak fel.

 A program március elsején kezdődik, a visszautazás időpontja március 10. A szállás, étkezés és utazás költségeit a program állja.

Feltételek: kommunikációképes angol nyelvtudás (a program nyelve angol), részvételi díj befizetése (ez 5000 Ft, amit a mi visszajelzésünktől számított 3 napon belül kérünk), részvétel az utazást megelőző előkészítő találkozón.

Jelentkezéshez kérjük, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot. Ha kérdésed van, írj nekünk bátran e-mailt az info@egyutthato.eu címre.

ifjúsági cserék