LEADNFL ZÁRÓKONFERENCIA Meghívó

2017. szeptember 26-án az Együttható Egyesület konferenciát szervez a LEADNFL projekt záróeseményeként.
Az egész napos konferencián szociális, és pedagógiai területről érkező szakemberek tartanak előadásokat, műhelymunkákat. Szakmai munkájuk kapcsolódik a korai iskolaelhagyás, lemorzsolódás és az ezeket okozó társadalmi tényezőkhöz, így kutatásaik, tapasztalataik megosztásával egy teljesebb képet szolgáltatnak az aktualitásokról, részesei a változáshoz szükséges társadalmi párbeszédnek.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a következő Google form kitöltésével tehetnek meg: LEADNFL regisztrációs lap.

RÉSZLETES PROGRAM A LAP ALJÁN ÉS ITT TALÁLHATÓ

Időpont: 2017. szeptember 26. 8:30-17:30
Helyszín: Európai Ifjúsági Központ (EYCB), 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3. http://www.coe.int/en/web/youth/eyc-budapest

Megközelítés: 4-es és a 6-os villamos Mechwart téri megállójától 8 perces séta vagy a Nyugati pályaudvartól induló a 91/191/291-es buszokkal az Apostol utca megállónál leszállva 3 perc séta. Térkép megtekinthető itt.

Parkolás: A helyszínen ingyenesen NEM biztosított, így azt a környéki utcákban a területre érvényes parkolási tarifa kifizetésével lehet megoldani.

Kávészünet: Kávé, tea, keksz, pogácsa
Ebéd: Szendvicsebéd a helyszínen biztosítva – a jelentkezési lapon kérjük, mindenképp jelezzék speciális étkezési igényüket.

A LEADNFL projektről és a közreműködő partnereinkről bővebb információ elérhető ITT.

A konferencia nem akkreditált.
Kérdés esetén érdeklődni lehet: info@egyutthato.eu, +361/797-2654

A Meghívó és program ITT tölthető le.