Kutatásban való részvétel, Moonwalk

A kutatás eredményeit használni fogjuk fogyatékos fiatalok támogatásához, és érdekérvényesítő képességének fejlesztéséhez, tehát ha részt veszel a kutatásban, azzal segítesz valaki másnak. A kutatásnak fontos célja, hogy megismerjük, mit gondolnak a fiatalok arról, hogy mennyire van beleszólásuk a saját életükbe, döntéseikbe, milyen kapcsolatuk van a családjukkal, hogyan érzik magukat bőrükben. A fiatalok véleménye alapján készítünk el egy programot, amiben a résztvevő 18-30 év közöttiek támogatást, segítséget fognak kapni a kiutatási eredményeknek megfelelően.

Ehhez a kutatáshoz, tehát olyan 18-30 év közötti fiatalokat keresünk, akik Budapestiek, a szüleikkel laknak, nem dolgoznak és nem tanulnak. Jó alanya lehetsz ennek a beszélgetésnek, ha a következő okok bármelyik igaz rád:

- ha alkalmi munkából, fekete munkából, közmunkából élsz,

- kismama vagy, kisegítő családtag vagy

- fogyatékossággal élsz és/vagy kapsz valamilyen állami ellátást

és nyilván még számos példát fel lehet sorolni ide, ami miatt egy fiatal nem tud elköltözni és a szüleitől független életet kezdeni.

Egy körülbelül kétórás kérdőíves interjút szeretnénk készíteni, személyesen akár egy parkban, vagy ha ez nem lehetséges akkor online, amért kisebb repi ajándékokat tudunk felajánlani (pl.bögre, napszemcsi, tornazsák, stb), amit részvétel esetén postázunk, személyes interjú esetén személyesen adunk át. A programról részletesen itt lehet olvasni, hogy pontosan mi ez: http://www.egyutthato.eu/projektek/Moonwalk

Ha valakit érdekel, és szeretné segíteni ezzel a szervezetünket, illetve közvetve a fogyatékos emberek társadalmi integrációját, akkor privátban nálam (Nagy Melinda: https://www.facebook.com/melinda.nagy101) lehet jelentkezni! Vagy a következő email címeken: evs@egyutthato.eu, info@egyutthato.eu

De a facebookon keresztül is tudsz üzenetet küldeni nekünk!

 

Erasmus+ KA2