Think Epic Dreams!

Think Epic Dreams (TED)

Coronini, Románia

2016. július 8-17.

18-25 év közötti fiatalokat várnak a tíznapos ’Think Epic Dreams’ elmevezésű csereprogramra, amelynek célja, hogy a résztvevők még magabiztosabbak legyenek egy-egy előadás alkalmával, vagy közönség előtt kell beszélniük. A cserén nem-formális eszközökkel (csoportmunka, elevator pitch = rövid bemutató, önkifejező technikák stb.) fejleszthetik képességeiket, és válhatnak magabiztos előadóvá, ami pl. egy állásinterjún is jól jön. A program végén a résztvevők egy olyan közösségi eseményt szerveznek, ami a fiatalok lehetőségeit és aktív részvételét hirdeti. Ezt a közeli Resicabányán fogják lebonyolítani.   

Emellett a csere alkalmat ad a résztvevőknek, hogy különböző országokból, különböző kulturális háttérrel rendelkező, hasonló korú fiatalokkal ismerkedjenek (7 országból összesen 35 résztvevő) és fejlesszék nyelvtudásukat.

Résztvevők: 5 fő (18-25 év) + 1 csoportvezető

Részvételi díj: 5.000.-

Egyéb költségek: A projektet az Erasmus+ Program támogatja, így  a szállás étkezés, és a programhoz kapcsolódó költségeket a program fedezi, az utazási költséget 80€-ig térítik vissza.

További info: ITT 

Jelentkezési lap: ITT 

Jelentkezési határidő: 2016. május 16.