Play, learn, and grow...together

Ifjúsági csereprogram

Guimarăes/Braga, Portugália

2017. július 1-9.

A projekt a tapasztalati pedagógián alapul, amelyben a résztvevők egy közös előadás létrehozásán dolgoznak.

E folyamat olyan eszközként szolgál, amely hozzájárul a bővebben értelmezett másság elfogadásához, és a többi emberrel való harmonikus együttéléshez. A programon használt módszerek a személyes tapasztaláson és a tapasztalatok megosztásán, másokkal való megosztáson, érzelmek megosztásán fog alapulni. A projekt célja a résztvevők közötti párbeszéd létrehozása és fenntartása, amely hozzájárul a befogadó oktatáshoz.

A projekt 3 részből fog állni:

  1. Minden résztvevő megosztja saját élményeit, tapasztalatait, fókuszálva a fogyatékosságra, a többségi társadalom által „másnak” ítélt emberekre, helyzetekre;
  2. Az előadás létrehozása közösen, ami hozzájárul a résztvevők kreativitásának és művészi képességeik fejlesztéséhez, pl.: a mozgás és a test által való önkifejezéshez, kézi és zenei kifejezéshez stb.
  3. A program végeredménye egy közös előadás lesz, amelyet a program végén közönség előtt adnak elő.

Résztvevők száma: 4 fő + 1 csoportvezető/ország

Életkor: 18-30 év

Több info: ITT

Jelentkezési lap: ITT

Jelentkezési határidő: 2017. június 10.

Részvételi díj: 5.000 Ft

Egyéb költségek: Az utazást (270€-ig), étkezést, szállást és szükséges eszközök biztosítását az Erasmus+ Program fedezi. 

Az utazásmegszervezése a részvétel visszaigazolása után a résztvevők részéről egyénileg történik egyesületünk koordinálásával.