Egy napos intenzív képzés szülők számára a biztonságos internethasználatért

Surf Safe című projektünk célja a médiatudatosság és a biztonságos internethasználat fejlesztése a 10-18 éves korosztály, valamint az ő közvetlen környezetük körében, amihez iskolai foglalkozásokat, szülőcsoportokat és fiataloknak szánt klubfoglalkozásokat szervezünk. 

A tréningek tervezett időpontjai a következők:

feb. 21.

márc 14.

április 11.

 

Kiket várunk?

Olyan szülőket várunk, akik érdeklődnek a biztonságos internet témája iránt, és úgy érzik, hogy egy kimondottan ennek szentelt foglakozáson szerzett új ismeretek segítségével sokat tehetnének gyermekük biztonságáért. A foglalkozáson ne előadásra, hanem egy irányított beszélgetésre számítson, ahol Ön és csoporttársai bátran hangot adhatnak véleményüknek. 

Mit kaphat és mit adhat szülőként a csoportban?

- Információkat a biztonságos internethasználatról és a tudatos médiafogyasztásról,

- Tapasztalatokat szerezhet, gondolatokat cserélhet más szülőkkel,

- A beszélgetés és feladatok alapján új eszközöket, módszereket, melyek segíthetnek Önnek olyan kapcsolatot kialakítani gyermekével, aminek révén közelebb kerülhetnek egymáshoz, jobban megérthetik egymást.

Részvételi díj

A tréning részvételi díja 3000 Ft/fő, ami előre utalással is fizethető. Kérjük, az utalásnál a közlemény rovatba tüntessék fel a nevüket, és a „Surf Safe szülőcsoport” címet. A részvételi díj befizetési határidejét a honapunkon fogjuk megjelentetni. 

A csoportfoglalkozások helyszíne, ideje, időtartama

A csoportfoglalkozás egy egész napos, hétvégi tréning keretében valósul meg. A tréning megtartásához szükséges minimum létszám 10 fő, a maximális létszám egy csoport esetében 15 fő. A tréningek időpontjáról tájékoztatást adunk a jelentkezési lapon, valamint honlapunkon: www.egyutthato.eu

A foglalkozások helyszíne a 1046, Budapest Klauzál u. 4. alatt található IFI irodánk. A helyszín könnyen megközelíthető az M3-as metróval (Újpest-központ megállótól 7 perc séta), a közterületen parkolás ingyenes. A tréning alkalmával büféebédről szervezetünk gondoskodik. Önnek tehát nem kell mást tenni, csak jelentkezni a programra a webes felületen. Amint megkaptuk jelentkezését, küldünk egy visszaigazolást Önnek, és ezt követően fizetheti be a részvételi díjat.

 

A csoport vezetője

A csoportokat Szentpétery Elemér és Nagy Melinda trénerek vezetik. 

 

Hogyan jelentkezhet?

Jelentkezni online ide kattintva, illetve a levél csatolmányában található jelentkezési lapot postán (1046, Budapest Klauzál u. 4 címre) vagy e-mailen visszaküldve lehet.

 

Kérdéseire Sebő Gergő programvezető szívesen válaszol a gergo.sebo@egyutthato.eu email címen, vagy a +3670/4560887. Alapvető információkat minden hétköznap 16 és 20 óra között kérhetnek a 06-1-797-2659 központi telefonszámon.

 

Egyesületünk tevékenységéről és a Surf Safe-ről bővebben az alábbi oldalakon tájékozódhat:

 

www.egyutthato.eu

 

http://surfsafefieldwork.blogspot.hu/