Adó 1% - Mire gyűjtjük?

Sok esetben nem nyilvánvaló, hogy a civil szervezetek mire gyűjtenek, és a beérkezett adományokat mire fogják felhasználni. Ezért mi arra gondoltuk, hogy összefoglalóan bemutatjuk 2014-es elképzeléseinket.

2014-ben egyesületünk új helyre költözik, és megnyitjuk ifjúsági közösségi terünket, ezzel egy régi álmunkat valóra váltva. Az épületet előbb azonban fogadóképessé kell tenni, ami igen nagy feladat lesz. Bővebben itt >>> http://www.egyutthato.eu/egyszazalek/

Ezen a helyen tovább szeretnénk folytatni már megkezdett önkéntes munkánkat, korábbi programjainkat. Természetesen új elképzeléseink is vannak, például szeretnénk beindítani pályaválasztási tanácsadó szolgáltatást, és klub formában segítenénk az álláskereső fiatalokat, nyelvi és egyéb foglalkozásokat (pl. történelem, statisztika, stb.) kínálnánk azoknak, akik középiskolai, egyetemi tanulmányaikhoz igénylik ezt, szabadidős és egyben outdoor környezetvédelmi, művészeti és sport programokat tervezünk (pl. 3in1 kerékpártúrák fotózással egybekötve), nemzetközi program keretében akarunk foglalkozni a street art-tal, önkénteskedési lehetőséget szeretnénk nyújtani, mindazoknak, akik tettre készek.

A meglévő ötleteinkből ez csak ízelítő, azonban már ezek is legalább 100 fiatal bevonását jelentik.

Miért jó ez?

Először is azért, mert szeretünk segíteni másoknak, másodszor, mert úgy gondoljuk, hogy kevés a lehetőség a fiatalok számára.

1% támogatás egyszázalék felújítás ifjúsági közösségi tér