Hallasd a hangodat! Jelentkezz közpolitikai aktivistának!

A BAGázs újonnan induló, Egyesületünkkel partnerségben megvalósuló, Hallasd a hangod programjában fiatal felnőttek és fiatal mélyszegénységben élők közösen dolgoznak fel egy-egy, a nagypolitikai színtéren eldöntött témát, eszközöket kapnak arra, hogy közösen és külön-külön is hangot adjanak a véleményüknek és ezt döntéshozókhoz is eljuttassák. A program sikeres megvalósításához önkénteseket keresünk!

        

Hiszel abban, hogy a jövő rajtad is múlik és tehetsz azért, hogy jobb legyen? JELENTKEZZ KÖZPOLITIKAI AKTIVISTÁNAK a BAGázs Közhasznú Egyesület csapatába! Ha érezted már úgy, hogy egyre több olyan politikai döntés születik Magyarországon, ahol nem hallgatják meg az állampolgárok véleményét vagy demagóg érvek mentén manipulálják a közgondolkodást és motivált vagy arra, hogy ezt másoknak is elmond és képviseld a demokráciát, akkor ez egy igazán neked való program!

Látod, hogy egy-egy intézkedés igazságtalan és diszkriminatív bizonyos társadalmi csoportokkal szemben és zavar, hogy senki nem áll ki mellettük? Érted a közpolitikai események mögöttes tartalmát és szeretnéd, ha azoknak is lenne esélye szóhoz jutni, akiket soha, senki nem kérdez meg? Fontosnak tartod, hogy mindenki nyíltan elmondhassa a véleményét és haszontalan közhelyek ismételgetése és meddő viták helyett valódi párbeszédet kezdeményeznél?

MI HALLATNI AKARJUK A HANGUNK! Most, október 28-án 3 napos képzéssel induló programunkban a bagi romatelep fiataljai közpolitikai aktivistákkal közösen kiállnak a demokrácia, az egyenlőség, a véleménynyilvánítás szabadsága és az őszinteség elvei mellett! Közösen gondolkodunk és párbeszédet kezdeményezünk döntéshozókkal és politikusokkal, hogy felhívjuk a figyelmet aktuális közpolitikai események hatásaira és következményeire, mert hiszünk abban, hogy a változás rajtunk is múlik! JELENTKEZZ KÖZPOLITIKAI AKTIVISTÁNAK!

Még több info: ITT 

Jelentkezés: onkentes@bagazs.org 

A felhívás plakátját ITT találod 

A program az Erasmus+ Program támogatásával valósul meg.