Do you agree? Szilveszteri ificsere Lengyelországban

Ifjúsági csereprogram
Motycz Lesny, lengyelország

2017. december 27. - 2018. január 04. 

A projekt fő témája a kommunikáció: helyi szinten (otthon, az iskolában, internetről, a szülőkkel, barátokkal) és nemzetközi szinten (idegeny nyelvű, nemzetiségek közötti).

A program során nem formális oktatási módszerek segítségével dolgozzák fel a kultúrák közötti párbeszéd, tolerancia, fiatalok kommunikációjának témáit. A csereprogram két lényegi módszere az Oxfordi vita és LARP (élő szerepjáték - Live Action Role Play) lesz, ami a kommunikációs készségeken belül is nagyban hozzájárul a nyilvános beszéd és az egymással való interakciók fejlesztéséhez. A hét második felében pedig egy közös rendezvényen fognak együtt dolgozni a fiatalok.

A projekt egyik különlegessége, hogy a projekt magában foglalja a Szilveszter éjszakát is, így a résztvevő fiatalok együtt ünnepelhetnek. 

Résztvevők: 5 fő + 1 csoportvezető/ország

Életkor:18-25 év

A szállást, étkezést, programköltségeket az Erasmus+ Program fedezi

Utazás: utófinanszírozással 180€-ig térítik vissza. Egyesületünk az utazás megszervezésében, koordinálásában segítséget tud nyújtani.

 

InfoPack: ITT

Jelentkezési lap: ITT

Részvételi díj: 5.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2017. november 30. A RENDKÍVÜLI ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL A JELENTKEZÉST NOVEMBER 13-ÁN LEZÁRTUK!